torstai 24.3.2022 klo 9:00

Forssan vesihuoltoliikelaitos on Forssan kaupungin omistama vesihuoltolaitos, joka vastaa vahvistetulla toiminta-alueellaan vesihuoltoverkoston rakentamisesta, ylläpidosta, talousveden toimittamisesta asiakkailleen ja jätevesien käsittelystä. Työyhteisössämme on 17 henkilöä.  

Haemme palvelukseemme kahta 

vesihuoltoasentajaa  

määräaikaiseen työsuhteeseen. Forssan vesihuoltoliikelaitoksen vuosien 2022 ja 2023 työohjelmaan kuuluu Tammelan kunnan Portaan kylän ja Forssan kaupungin välisen siirtojohtolinjan rakentaminen. Samaan aikaan suoritamme hyväksytyn verkostosaneerausohjelman mukaisia töitä ja teemme normaaleja vesihuoltoverkoston kunnossapitotöitä. Siirtojohtolinjaprojektin vuoksi ja kestoajaksi vahvistamme henkilöresurssiamme kahdella määräaikaisella vesihuoltoasentajalla. Asentajien työtehtäviin kuuluu vesi-, jäte- ja hulevesiverkoston rakennus- ja kunnossapitotyöt Porras – Forssa –johtolinjalla ja muualla vesihuoltoliikelaitoksen toiminta-alueella.    

Edellytämme LVI-asentajan ammattitutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai kokemusta, suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, sekä kuorma-auton ajokorttia (C). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön, atk-taitoja sekä oma-aloitteisuutta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kunnallisten verkkojen rakentamisessa ja voimassa olevia Työturvallisuus-, Vesityö- ja Tieturva 1- kortteja. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.   

Tehtävän palkkaus määräytyy tuntipalkkaisten TTES:n mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk koeaikaa.   

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työsuhteen ammattitaitoisessa työympäristössä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää vuoden 2023 loppuun.   

Lisätietoja antaa työpäällikkö Jarmo Viitanen (03-4141 5572).  

Hakemukset ja CV tulee jättää kuntarekry.fi –palvelun kautta 22.4.2022 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi 

Linkki kuntarekryn ilmoitukseen