Häiriökartta

Häiriötiedotteet


Häiriötiedotteet

Tiedotamme tekstiviestillä suunnitelluista käyttökatkoista etukäteen tai äkillisen häiriön sattuessa mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, sinun ei tarvitse rekisteröidä sitä tällä sivulla. Jos sinulla on käytössäsi työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi, jotta voit saada tekstiviestit. Myös vuokra- tai vapaa-ajan asunnon omistajana ja/tai vuokralaisena voit rekisteröidä puhelinnumerosi häiriötiedotepalveluun, vaikka asuisit vakituisesti toisaalla. Tiedotteita voi tilata itselleen useammasta osoitteesta.

Lähetämme tekstiviestin automaattisesti yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen.

Rekisteröi numerosi palveluun erikseen, jos
 • puhelinliittymäsi on salainen tai prepaid -liittymä
 • puhelinliittymäsi on rekisteröity muuhun kuin kotiosoitteeseesi (esim. työpuhelin tai vapaa-ajan asunto)
 • olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta numeroasi/osoitettasi
PIN-koodin tilaaminen
 1. Kirjoita kenttiin nimesi ja puhelinnumerosi (muodossa 0401234567) ja/tai sähköpostiosoitteesi
 2. Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta. Saat pian nelinumeroisen PIN-koodin tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse. Jos annoit lankapuhelinnumeron, saat pian puhelun, jossa sinulle luetellaan nelinumeroinen PIN-koodi
 3. Kirjoita saamasi PIN-koodi sille varattuun kenttään
 4. Klikkaa OK-painiketta.
 5. Jatka osoitetietojen määrittämiseen painamalla Jatka -painiketta.
Katuosoitteen lisääminen
 1. Kirjoita erillisiin kenttiin postinumero, kadunnimi ja talon numero. Huom! Talon numeron syöttämistä varten aukeaa kenttä vasta syötettyäsi kadunnimen sille varattuun kenttään. Kentissä automaattinen täyttö.
 2. Tarkista kirjoittamasi osoitetiedot ja klikkaa Jatka -painiketta vahvistaaksesi osoitetietosi rekisteröityminen
 3. Rekisteröityminen on valmis, voit sulkea välilehden/selaimen.

Voit rekisteröidä palveluun kotiosoitteesi lisäksi esimerkiksi vapaa-ajan asuntosi tiedot. Taloyhtiöiden asioita hoitavat tahot, kuten esimerkiksi isännöitsijät ja huoltoyhtiöt voivat tilata hallinnoimiensa kiinteistöjen osoitteista häiriötiedotteet.

 

Rekisteröityminen

Pidä yhteystietosi ajan tasalla

Jos osoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, voit päivittää tietojasi kirjautumalla uudelleen palveluun. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.

Tietosuoja

Emme käytä järjestelmään tallennettuja numeroita muuhun kuin häiriötiedottamiseen. Numeroita ei myydä tai luovuteta eteenpäin ja ne pysyvät meillä tallessa salasanasuojatulla palvelimella, johon on pääsy vain tekstiviestijärjestelmää käyttävillä henkilöillä. Huom. kunnallinen toimija ei koskaan kysy esim. maksutietoja tai lähetä laskuja tekstiviestillä asiakkailleen. Jos tällaista esiintyy, voi kyseessä olla tietojenkalastelu puhelimella eli nk. ”smishing”.

Palvelun tuottaa ohjelmistoyritys Blue Idea ApS Finland Branch, y-tunnus 3229743-5.